Blog

  • Pomoc ľuďom v núdzi
    26. február 2019

    Human Dynamic bol partnerom Vianočného benefičného koncertu, zameraného na pomoc pre ľudí bez domova, ktorý sa uskutočnil 13.decembra 2018 v koncertnej sieni Dvorana. Bol úžasným zážitkom nielen pre našich klientov, ktorí prijali pozvanie, ale rovnako aj pre nás, členov tímu Human Dynamic a naše rodiny, a pre tých, ktorí sa rozhodli podporiť ľudí v núdzi. Na koncerte účinkovala Sima Martausová, ktorá svojimi piesňami a zmyslom pre humor obohatila všetkých prítomných. Toto dobročinné podujatie prinieslo ľuďom okrem vianočnej nálady aj pocit vďaky za teplo domova a blízkych, ktorými sme v živote obdarovaní. Po skončení koncertu sme s našimi klientmi strávili príjemné chvíle pri pohári dobrého vína.
    Kresťania v meste

  • HR Roundtable - Hodnoty
    27. november 2018

    Novembrový HR Rountable na tému “Ako žiť hodnoty v práci” sa uskutočnil v spoločnosti Accace. Účastníci sa vzájomne inšpirovali vlastnými skúsenosťami, ktoré otvorene zdieľali. Ceníme si všetkých, ktorí vnímajú hodnotu týchto stretnutí a je pre nich dôležitá starostlivosť o ich zamestnancov. Tešíme sa na ďalšie stretnutia s Vami v roku 2019.

  • HR Roundtable - Zmena z pohľadu HR
    23. október 2018

    Zmena môže vyvolať niekoľko emocionálnych reakcií ako radosť, strach, frustráciu, hnev alebo sklamanie. Počas októbrového HR Rountable na tému „Ako prežiť zmenu a pomôcť iným so zmenou“ v spoločnosti Orange Slovensko, inšpirovala diskusia o rôznych stratégiách zvládania zmeny, ale aj emocionálnej reakcie, k nastaveniu mysle na rast a pomoci druhým v procese zmeny v ich organizácii.

  • HR Roundtable - Angažovanosť zamestnancov
    26. september 2018

    Obdobie vysokého pracovného nasadenia sme začali septembrovým HR Rountable na tému „Ako lepšie angažovať zamestnancov aj vtedy, keď ich riadime na diaľku.“ v spoločnosti Tesco. Prostredníctvom diskusie sme si vzájomne vymenili skúsenosti z praxe, mali možnosť inšpirovať sa, a pozrieť na tému angažovanosti aj zo psychologického hľadiska.

  • Otvorené školenie: Ako získať viac sebaistoty a podporiť seba samého
    12. september 2018

    Pozývame Vás na zážitkový kurz pod vedením psychologičky Mgr. Veroniky Holíkovej. Chcete nadobudnúť viac sebaistoty a asertivity? Chcete sa naučiť zvládať perfekcionizmus a zbaviť sa obáv zo zlyhania? Sebarozvojová malá skupina bude prebiehať od 9. októbra až do 27. novembra 2018, vždy v utorok podvečer od 18:00-20:30. Je potrebné sa prihlásiť vopred. Pre viac informácií kontaktujte veronika.holikova(zavinac)humandynamic.sk.

  • HR Roundtable - Ako relaxovať
    28. august 2018

    Počas leta, obdobia plného dovoleniek a relaxu sme sa na júlovom HR Roundtable v spoločnosti Accace zamerali na tému „Ako si dobiť baterky a naučiť sa relaxovať tak, aby sme zvládli nápor jesene“. Vzájomne sme sa inšpirovali, diskutovali o rôznych spôsoboch zvládania stresu a záťaže, vymenili tipy na ich zvládanie v kancelárii aj doma, a vyskúšali niekoľko zážitkových relaxačných techník.

  • Vitajte na nových stránkach!
    10. august 2018

    Vitajte na nových stránkach spoločnosti Human Dynamic!

  • HR Roundtable - Dôvera
    12. apríl 2018

    HR Roundtable na tému Dôvera – jediná vec, ktorá vie zmeniť všetko, sa uskutočnil v spoločnosti DELL. V diskusii sme mali možnosť hovoriť o tom, čo dôvera znamená pre každého osobne a akú skúsenosť s dôverou máme v spoločnostiach, kde pracujeme. Asi najlepšie to vystihuje spätná väzba, ktorú si veľmi ceníme: „Veľmi pekne Vám ďakujem za možnosť zúčastniť sa podujatia HR Roundtable. Odniesla som si odtiaľ veľmi príjemné pocity a cítila atmosféru dôvery, ktorá medzi účastníkmi bola prítomná. Je perfektné, že úspešne funguje takéto podujatie zdieľania skúseností a rada som bola jeho súčasťou. Popri víre pracovných a iných povinností padne veľmi dobre trochu spomaliť a zamyslieť sa nad vecami, ktoré niekedy možno v každodennosti opomíname.“

  • Spoločné fotenie
    19. február 2018

    Februárové dopoludnie sme si spríjemnili spoločným fotením...

  • HR Roundtable - Spätná väzba
    15. február 2018

    Téma Ako dávať spätnú väzbu s náročným obsahom a zároveň chrániť vzťahy priniesla zaujímavú a živú diskusiu HR komunity na pôde IBM Slovakia, ktorí hosťovali túto akciu. Okrem iného bola aj o pozitívnom formulovaní náročného obsahu a o rozdieloch medzi kritikou a spätnou väzbou. Na evente si účastníci vyskúšali aj aplikáciu KaHoot.

  • Sila dôvery
    8. február 2018

    Miriam Lachova viedla interaktívny workshop na podujatí organizácie Project Management Institute Slovakia v spoločnosti DELL. Workshop sa zameriaval na efektívne budovanie dôvery a dôveryhodnosti u seba samého, v tíme a v organizácii.