Blog

  • Teambuilding na Košariskách
    17. september 2020

    Ako to býva tradíciou v našom tíme, aj toto leto sa nám podarilo zorganizovať teambuilding v príjemnom prostredí chaty na Košariskách. Bol to deň plný zábavy, smiechu a oddychu. Sme radi, že sme sa mohli opäť stretnúť, a to nielen v kruhu kolegov/kolegýň, ale aj našich partnerov/partneriek a detí. 

  • V zdravom tele zdravý duch
    14. september 2020

    V našom tíme radi športujeme a preto sme sa rozhodli počas jarného teambuildingu posilniť naše telá pri spoločnej jóge. V Hot Yoga Centre sme si poriadne zacvičili, uvoľnili sa a odchádzali s čistou mysľou nabití energiou. 

  • Human Dynamic je tu pre Vás
    10. september 2020

    Súčasná COVID-19 situácia zatriasla celým svetom a do značnej miery ovplyvnila celkovú pohodu ľudí. Pociťujeme túto ťažkú situáciu aj pri práci s klientmi, ktorí sa na nás obracajú s prosbou o pomoc. Radi Vás preto informujeme, že naďalej pracujeme s nadšením a konzultácie poskytujeme osobne aj dištančne (telefonicky a online). Sme tu pre všetkých, ktorí nás potrebujú.  

  • Privítanie nových členov tímu
    9. september 2020

    Sme veľmi radi, že môžeme privítať v našom tíme dvoch nových členov – Katarínu Bogáňovú (Bogy) a Pavla Šiandora (Palka). Prajeme im veľa úspechov a radosti v novej práci a aby ich naďalej sprevádzal entuziazmus a zmysel pre humor.

  • Zveľaďovanie záhradky
    8. september 2020

    Príjemné pracovné prostredie je pre nás dôležité. Vedľa našej budovy je malá záhradka, ktorú sme sa rozhodli zveľadiť. Spojili sme tak príjemné s užitočným a načerpali energiu zo slnečných lúčov, čomu sme sa potešili po niekoľkých mesiacoch práce z domu počas korona krízy. 

  • Spoločné fotenie
    13. august 2020

    Ako tím sa tešíme z každej spoločne strávenej chvíle, kedy môžeme spojíť príjemné s užitočným. Tak tomu bolo aj nedávno, kedy sme využili slnečné počasie na firemné fotenie.

  • HR Roundtable – Kultúra spätnej väzby
    25. marec 2020

    Vo februári sme zorganizovali prvý tohtoročný HR Roundtable na tému Kultúra spätnej väzby. Profesionáli z HR komunity mali možnosť diskutovať a učiť sa jeden od druhého. Aj keď sú niektoré HR témy považované za citlivé, ľudia boli ochotní zdieľať ich skúsenosti z praxe a vzájomne sa inšpirovať. Ďakujeme spoločnosti Orange za otvorenie svojich dverí a hosťovanie tohto eventu.

  • Zbierka pre krízové centrum Brána do života
    10. január 2020

    Pred Vianocami sa náš tím rozhodol zapojiť do zbierky pre krízové centrum Brána do života. Ide o centrum, kde bývajú ženy a deti, ktoré zažili domáce násilie a sú v nepriaznivej sociálnej situácii. Spoločne so spoločnosťou ProCeram sme vyzbierali kozmetiku a čistiace prostriedky. Veríme, že sa nám podarilo pomôcť a príjemniť Vianoce v tomto centre aj týmto spôsobom.

  • Kedy a ako vznikla myšlienka podporiť deti v Afrike
    7. január 2020

    O sponzorstve detí v Afrike sme už dávnejšie písali na našom blogu. Ak Vás zaujíma pozadie vzniku tejto spolupráce, prečítajte si zaujímavý a inšpiratívny rozhovor s riaditeľkou našej spoločnosti Miriam Lachovou: https://www.teraz.sk/slovensko/lachova-o-detoch-v-afrike-mat-mozno/438743-clanok.html

  • Vianočný benefičný koncert
    19. december 2019

    Aj tento rok spoločnosť Human Dynamic Europe podporila Vianočný benefičný koncert na pomoc ľuďom bez domova v Bratislave, na ktorom sa zúčastnil náš tím, klienti, partneri a priatelia. Janais svojimi krásnymi vianočnými piesňami vniesla vianočnú atmosféru, pokoj a radosť do našich sŕdc.

  • Dobrovoľníctvo v Domove Seniorov Archa
    19. december 2019

    Aj tento rok sa náš tím s veľkou radosťou zapojil do dobrovoľníckej činnosti. Kolegyne pokytli v Domove Seniorov Archa prednášku na tému Šťastné spolunažívanie. Veríme, že spoločne strávený čas bol obohatením a inšpiráciou pre obe strany.

  • Vianočný koncert v Košiciach
    5. december 2019

    Na prvú adventnú nedeľu sme si spolu s priateľmi a partnermi užili vianočný koncert v Košiciach. Vynikajúca speváčka a klaviristka Mária Čírová priniesla krásnu vianočnú atmosféru, obdarila nás kúskom pokoja, a vyčarila široký úsmev na tvári.