Blog

  • Náš tím: odhalený .... 1. časť
    13. september 2021

    Ako tím sme zažili niečo pozoruhodné. V čase rastu a neistoty sme dostali príležitosť kalibrovať tímové fungovanie, dozvedieť sa viac o sebe a asimilovať nových členov do našej tímovej kultúry. V prvej časti z troch si môžete prečítať viac o tejto výzve.

  • Úspechy našich kolegýň
    8. september 2021

    Máme veľkú radosť, že sa s vami môžeme podeliť o nedávne úspechy našich kolegýň. Dominika obhájila svoju dizertačnú prácu a získala titul PhD. v oblasti sociálna a pracovná psychológia. Katka úspešne ukončila dlhodobý výcvik a získala certifikáciu v Adlerovskom poradenstve a psychoterapii. Milé dámy, sme na vás hrdí!

  • Nepracujeme len hlavami, máme aj silné ruky...
    18. jún 2021

    Zapojili sme sa do najväčšieho firemného dobrovoľníctva na Slovensku Naše mesto 2021 a pomáhali sme Domovu sociálnych služieb prof. Karola Matulaya pre deti a dospelých v Bratislave. Keďže náš tím je z veľkej časti ženský, pomôcť sa rozhodli aj naši rodinní príslušníci. Spoločne sme natreli detské hojdačky, altánok a bránku, očistili betónový plot, odstránili burinu z chodníkov v areáli a najmä sme spolu strávili úžasný čas. Urobiť kus manuálnej práce pre tých, ktorí to potrebujú, nám dodalo veľa pozitívnej energie zo zmysluplnej práce.

  • Rozhovor o šťastí
    9. február 2021

    Chceli by ste znovu objaviť vnútornú rovnováhu a pocit šťastia? Prečítajte si inšpiratívny rozhovor s našou CEO a koučkou Miriam Lachovou na stránkch magazínu Akobuk.

  • Vianočné prianie
    23. december 2020

    Milí priatelia, prajeme vám krásne momenty štastia, pokoja a spokojnosti, ktoré budú pretrvávať nielen počas vianočných sviatkov, ale po celý rok 2021.

  • Secret Santa
    22. december 2020

    V našom tíme je už tradíciou, že každý rok si v predvianočnom zhone nájdeme čas na relax a strávime spolu príjemný večer plný zábavy, hier a chutného jedla. Ani tento rok nebol výnimkou a my sme veľmi vďační, že sa nám to opäť podarilo zrealizovať.
     

  • Vianočná Pošta pre Seniorov
    22. december 2020

    S obrovskou dávkou radosti a entuziazmu sme sa zapojili do projektu Vianočná Pošta pre Seniorov, vďaka ktorému sme poslali listy 5 skvelým ľuďom. Veríme, že naše ručne vyrobené pozdravy ich potešili aspoň tak, ako nás príprava.
     

  • Životné priority a duševné zdravie
    20. október 2020

    Spoločnosť EFocus pozvala našu CEO, Miriam Lachovú, na Konferenciu Projektového Manažmentu, ktorá sa konala 20. októbra. Miriam hovorila o téme životných priorít a psychickej pohody a účastníkov inšpirovala k hľadaniu vlastného šťastia a spokojnosti aj napriek náročným časom.

  • U nás sa nič nemení
    13. október 2020

    Stále sme tu pre vás. Napriek sprísneným opatreniam pokračujeme v plnom prúde a sme vám k dispozícii prostredníctvom osobných, telefonických a e-mailových konzultácií. Neváhajte sa kedykoľvek na nás obrátiť.
     

  • Dve nové podporované detičky
    2. október 2020

    Naša tímová rodina afrických detí sa práve rozrástla z pôvodných 8 na 10. Podporujeme ďalších 2 chlapcov z Ambo v Etiópii, ktorí sa zapojili do nového projektu prostredníctvom nadácie Integra. Ďalších 50 prváčikov, ktorí sa taktiež zapojili do projektu, potrebujú ešte podporiť – viac infromácií nájdete TU.

  • Tréning skupinovej krízovej intervencie
    24. september 2020

    V našej práci sa pravidelne stretávame s krízovými situácimi, ktoré si vyžadujú okamžitú intervenciu. Je pre nás dôležité, aby sme sa kontinuálne vzdelávali aj v tejto oblasti. Sme vďační Alene Madlene Rjabininovej za výborný zážitkový workshop, ktorý rozšíril naše vedomosti o skupinovej krízovej intervencii.

  • Rozhovor na tému výchovy
    22. september 2020

    Zaujímavý a podnetný rozhovor na tému výchovy detí s našou kolegyňou Gabrielou Pokornou si môžete prečítať na stránkach TV Noviny. S Gabrielou si môžete dohodnúť individuálnu konzultáciu online, telefonicky alebo v našich príjemných priestoroch cez náš kontaktný formulár.