Blog

  • Strategický teambuilding
    16. september 2021

    Zatiaľ čo niektorí ľudia považujú prípravu tímovej stratégiu za nudnú vec, ktorou si vedúci vypĺňajú svoj pracovný čas, aby sa vyhli práci, my sa na tieto dni vždy tešíme. Niekoľko krát do roka sa ako tím stretneme, aby sme prediskutovali naše zameranie, smerovanie a príležitosti na nadchádzajúcich 6 mesiacov. Tentokrát sme dali priestor naším osobným hodnotám, ktoré priniesli do nášho tímu ďalší aspekt zraniteľnosti a transparentnosti. Uvedomili sme si, že hoci je každý z nás iný, prinášame do tímu tú cennú časť seba, vďaka čomu je jedinečný, špeciálny a úžasný.

  • Náš tím: odhalený .... 1. časť
    13. september 2021

    Ako tím sme zažili niečo pozoruhodné. V čase rastu a neistoty sme dostali príležitosť kalibrovať tímové fungovanie, dozvedieť sa viac o sebe a asimilovať nových členov do našej tímovej kultúry. V prvej časti z troch si môžete prečítať viac o tejto výzve.

  • Úspechy našich kolegýň
    8. september 2021

    Máme veľkú radosť, že sa s vami môžeme podeliť o nedávne úspechy našich kolegýň. Dominika obhájila svoju dizertačnú prácu a získala titul PhD. v oblasti sociálna a pracovná psychológia. Katka úspešne ukončila dlhodobý výcvik a získala certifikáciu v Adlerovskom poradenstve a psychoterapii. Milé dámy, sme na vás hrdí!

  • Nepracujeme len hlavami, máme aj silné ruky...
    18. jún 2021

    Zapojili sme sa do najväčšieho firemného dobrovoľníctva na Slovensku Naše mesto 2021 a pomáhali sme Domovu sociálnych služieb prof. Karola Matulaya pre deti a dospelých v Bratislave. Keďže náš tím je z veľkej časti ženský, pomôcť sa rozhodli aj naši rodinní príslušníci. Spoločne sme natreli detské hojdačky, altánok a bránku, očistili betónový plot, odstránili burinu z chodníkov v areáli a najmä sme spolu strávili úžasný čas. Urobiť kus manuálnej práce pre tých, ktorí to potrebujú, nám dodalo veľa pozitívnej energie zo zmysluplnej práce.

  • Rozhovor o šťastí
    9. február 2021

    Chceli by ste znovu objaviť vnútornú rovnováhu a pocit šťastia? Prečítajte si inšpiratívny rozhovor s našou CEO a koučkou Miriam Lachovou na stránkch magazínu Akobuk.

  • Vianočné prianie
    23. december 2020

    Milí priatelia, prajeme vám krásne momenty štastia, pokoja a spokojnosti, ktoré budú pretrvávať nielen počas vianočných sviatkov, ale po celý rok 2021.

  • Secret Santa
    22. december 2020

    V našom tíme je už tradíciou, že každý rok si v predvianočnom zhone nájdeme čas na relax a strávime spolu príjemný večer plný zábavy, hier a chutného jedla. Ani tento rok nebol výnimkou a my sme veľmi vďační, že sa nám to opäť podarilo zrealizovať.
     

  • Vianočná Pošta pre Seniorov
    22. december 2020

    S obrovskou dávkou radosti a entuziazmu sme sa zapojili do projektu Vianočná Pošta pre Seniorov, vďaka ktorému sme poslali listy 5 skvelým ľuďom. Veríme, že naše ručne vyrobené pozdravy ich potešili aspoň tak, ako nás príprava.
     

  • Životné priority a duševné zdravie
    20. október 2020

    Spoločnosť EFocus pozvala našu CEO, Miriam Lachovú, na Konferenciu Projektového Manažmentu, ktorá sa konala 20. októbra. Miriam hovorila o téme životných priorít a psychickej pohody a účastníkov inšpirovala k hľadaniu vlastného šťastia a spokojnosti aj napriek náročným časom.

  • U nás sa nič nemení
    13. október 2020

    Stále sme tu pre vás. Napriek sprísneným opatreniam pokračujeme v plnom prúde a sme vám k dispozícii prostredníctvom osobných, telefonických a e-mailových konzultácií. Neváhajte sa kedykoľvek na nás obrátiť.
     

  • Dve nové podporované detičky
    2. október 2020

    Naša tímová rodina afrických detí sa práve rozrástla z pôvodných 8 na 10. Podporujeme ďalších 2 chlapcov z Ambo v Etiópii, ktorí sa zapojili do nového projektu prostredníctvom nadácie Integra. Ďalších 50 prváčikov, ktorí sa taktiež zapojili do projektu, potrebujú ešte podporiť – viac infromácií nájdete TU.

  • Tréning skupinovej krízovej intervencie
    24. september 2020

    V našej práci sa pravidelne stretávame s krízovými situácimi, ktoré si vyžadujú okamžitú intervenciu. Je pre nás dôležité, aby sme sa kontinuálne vzdelávali aj v tejto oblasti. Sme vďační Alene Madlene Rjabininovej za výborný zážitkový workshop, ktorý rozšíril naše vedomosti o skupinovej krízovej intervencii.