Blog

  • Tímové raňajky pre oslávencov
    27. september 2022

    V septembri sme si ako miesto pre naše pravidelné raňajky vybrali priestor reštaurácie MINT v Pradiarni. Aj vďaka gastronomickému zážitku to bol príjemný vstup do nového a náročného týždňa. Radi si užívame spoločný čas, kedy môžeme na chvíľu spomaliť, osláviť narodeniny a meniny kolegov, a dať im najavo, že na nich myslíme a sme tu pre nich. Prajeme Vám Miriam, Janka a Mishel veľa krásnych a radostných dní.  

  • Dobrovoľníctvo v CSS prof. Karola Matulaya
    25. august 2022

    Tí, ktorí pravidelne čítate náš blog viete, že najlepšie teambuildingy sú pre nás tie, kedy môžeme pomáhať druhým. V jeden horúci deň v auguste sme si užili natieranie ihriska pre detičky s autizmom, ktoré sa po prázdninách vrátia do Centra sociálnych služieb Karola Matulaya.

  • Rozlúčkové a narodeninové raňajky
    11. august 2022

    Počas mesiaca júla a augusta sme oslávili narodeniny a meniny a lúčili sme sa s kolegyňami, ktoré sa posúvajú v svojej poradenskej kariére. Zmena je pre rozvoj nevyhnutná a každý rozvoj potenciálu s nadšením podporujeme. Kolegyniam želáme veľa šťastia, úspechov i radosti v ďalšej ceste.

  • Letný teambuilding
    22. júl 2022

    Pre Human Dynamic je letný teambuilding jednou z najdôležitejších aktivít pre udržiavanie našich obohacujúcich vzťahov. Začiatkom júla sme si užili spoločnosť jeden druhého, chutné jedlo, ktoré sme si pripravili a pozitívnu energiu do ďalšej tímovej spolupráce.

  • Narodeninové raňajky
    19. júl 2022

    Narodeninové raňajky sú naša obľúbená a pravidelná tímová aktivita. Sme radi, keď si môžeme spolu vychutnať skvelé jedlo a tešiť sa zo vzájomnej spoločnosti. Je to darček nielen pre nás, ale aj pre našich oslávencov, ktorých bolo na júnových raňajkách hneď niekoľko. Milá Miriam, Dominika, Katarína a Pavel, aj touto cestou vám blahoželáme a prajeme veľa radostných dní.

  • Deň detí v Centre sociálnych služieb (CSS)
    18. júl 2022

    Deň detí je krásny medzinárodný sviatok pre všetky deti, bez ohľadu na to, aké sa narodili. Všetky sú úžasné, hravé, plné radosti a najradšej sa zabávajú. A presne v takomto duchu sa niesli oslavy dňa detí aj v CSS Karola Matulaya v Bratislave. Tento krát bola centrum podporiť a deti zabaviť naša kolegyňa Katarína Síčová, ktorá si tento deň nesmierne užila. Vrátila sa do detských čias a naplno si vychutnala radosť zo skákacieho hradu. Veľmi sa tešíme, keď môžeme prispieť k radosti detí.

  • Športové hry v Centre sociálnych služieb (CSS)
    18. júl 2022

    CSS Karola Matulaya v Bratislave každoročne pripravuje pre svojich klientov športové hry, kde sa môžu zabaviť, trochu si zašportovať a dokonca aj zasúťažiť. Tento rok sa behalo, hral sa turnaj v stolnom tenise, či v šípkach. Menšie deti sa mohli nechať povoziť vo fúriku profesionálnym vojakom a tie najmenšie hľadali loptičky v piesku alebo sa jašili pri hre s padákom. Pri niektorých hrách pomáhali aj naše kolegyne Katarína Bogáňová a Emma Kiss Csala. Obe si tento deň plný radosti a dobrých športových výkonov naplno užili. Ďakujeme CSS Karola Matulaya za možnosť byť súčasťou tejto akcie.

  • Strategický deň
    18. júl 2022

    Jednou z milých pracovných „povinností“ počas nášho svetového teambuildingu vo Valencii bol strategický meeting, na ktorom sme plánovali, diskutovali, zabávali sa a vymýšľali, čím môžeme našich klientov obohatiť v prichádzajúcom období. Dovolili sme si ho poňať viac dovolenkovo a dali sme priestor aj galérii vďaky, keďže práve vďaka bola témou celého výletu. Galériu vďaky, kedy si vzájomne píšeme slová vďaky jeden pre druhého, robíme pravidelne a vždy je pre nás úžasným zážitkom, ktorý stmeľuje tím a upevňuje vzťahy.

  • Sila pohybu
    18. júl 2022

    Vďaka netradičnému zážitku počas tohto outdoorového workshopu sme získali nový rozmer do bežného vnímania neverbálnej komunikácie. Na pohybe vlastného tela a cez vlastnú skúsenosť sme sa učili, ako môžeme vnímať nie len gestá ale chápať celý pohyb tela v jeho komplexnosti a jedinečnosti. Bolo prekvapujúce, ako sme sa vedeli uvoľniť a naplno si užiť vlastnú prirodzenosť pohybu.

  • Teambuilding Valencia
    14. júl 2022

    Dlho sme to plánovali. Dlho sme na to čakali. A konečne, všetko sa podarilo. Teambuilding za hranicami Slovenska. Voľba padla na Valenciu, mesto futbalu, skvelého jedla, významnej histórie a prekrásnej architektúry. Strávili sme spolu tri úžasné dni plné spoznávania a krásnych zážitkov. Hlavnou myšlienkou teambuildingu bola vďaka. Prejavujeme si ju v tíme každý deň a slovo ďakujem používame v našej vzájomnej komunikácii veľmi často. Avšak priniesť vďaku ako tému teambuildingu malo úplne iný rozmer. Máme úžasnú šéfku, ktorá nám ide príkladom a prejavom jej vďaky za našu prácu bol práve tento úžasný výlet. Sme šťastný a vďačný tím!

  • Charizmatická prezentácia
    6. máj 2022

    Tréning robí majstra! Po dvoch rokoch strávených pred obrazovkami sme si dopriali skutočne intenzívny tréning charizmatických prezentačných zručností. Možnosť opäť stáť pred živým publikom a zažiť očný kontakt, okamžitý feedback a prílev energie, keď je prezentácia dialógom so skupinou, bol pre všetkých obrovským prínosom. V Human Dynamic chceme byť charizmatickí spíkri a lektori, ktorí prinášajú účastníkom workshopov netradičný a nezabudnuteľný zážitok. Ďakujeme Tiborovi Kocsisovi za jedinečný workshop, za jeho energiu, vnímavé postrehy a profesionálny feedback na naše zručnosti

  • Autizmus
    6. máj 2022

    Apríl je Svetový mesiac autizmu. Centrum sociálnych služieb Karola Matulaya v Bratislave, ktoré pracuje s klientami autistického spektra, každoročne organizuje zážitkové dopoludnie pre deti z materských škôlok, aby šírilo povedomie o autizme. Zúčastnila sa aj kolegyňa Katarína Bogáňová, ktorá ako dobrovoľník pomáhala s bublinami. Pre menšie deti bolo najväčšou zábavou bubliny naháňať a pre tie väčšie (vrátane našej Kataríny) ich vytvárať. Ďakujeme, že spoločnosť Human Dynamic mohla byť súčasťou tejto milej akcie!