Blog

  • Úspech našej kolegyne
    2. marec 2022

    Tešíme sa z úspechu našej skvelej kolegyne Mishel, ktorá absolvovala akreditovaný kurz a úspešným zvládnutím záverečnej skúšky získala certifikát Lektor pre celoživotné vzdelávanie. Mishel sme na Teba hrdí a gratulujeme!

  • Spoločné maľovanie
    14. február 2022

    Naša práca je pre nás poslaním a robíme ju zo srdca. Avšak aj pomoc a podpora druhých môže byť niekedy náročná a vyčerpávajúca. V takýchto cvhvíľach sa potrebujeme uvoľniť, zažiť spolu radosť a robiť niečo úplne iné. Na tomto teambuildingu sme si potvrdili, že každý sme jedinečný, o čom svedčia aj naše umelecké výtvory.

  • Narodeninové raňajky
    3. február 2022

    V januári sme si užili skvelé tímové raňajky v reštaurácii Werk a oslávili spolu sviatky troch našich kolegov. Je to taká naša tradícia, raz za mesiac sa stretnúť a obdarovať kolegov. Milá Emma, Tánička a milý Palko, aj touto cestou vám blahoželáme a prajeme veľa radostných dní. Veríme, že spolu zažijeme ešte veľa takýchto výnimočných spoločných chvíľ mimo kancelárie.

  • Šikana
    27. január 2022

    Šikanovanie, agresivita, ponižovanie je veľký problém v živote mnohých dospievajúcich. Čo môže u tínedžerov vyvolať agresivitu a ako jej môžeme predchádzať? Kedy a prečo sa konflikt môže zmeniť na zneužívanie? Na aké znaky by si mali rodičia dávať pozor? Odpovede na tieto a ďalšie otázky si môžete vypočuť v (maďarskom) podcaste s našou kolegyňou a psychologičkou, Emmou Kiss Csala, na stránkach maďarského internetového denníka parameter.sk.

  • Spätná väzba a kritika
    24. január 2022

    Začiatok roka už tradične venujeme príprave tímovej stratégie. Diskutujeme o našom zameraní, smerovaní a príležitostiach na nadchádzajúcich 6 mesiacov. V žiadnom prípade to pre nás nie je nuda! Súčasťou každého strategického dňa je totiž aj sebarozvoj a rozvoj tímu. Tento krát bola témou spätná väzba a kritika. Uvedomili sme si, aké dôležité je otvorene a priamo hovoriť aj o veciach, s ktorými nie sme spokojní. Zaujímavosťou pre nás bolo, že aj napriek strachu dávať a dostávať kritiku, nás práve táto aktivita viac zblížila a ako tím sa cítime silnejší.

  • JOY TO THE WORLD
    21. december 2021

    Prajeme Vám krásne Vianoce a veľa inšpirácie v novom roku!

  • Vianočná podpora
    20. december 2021

    Aj my v Human Dynamic Europe sme tento rok premýšľali komu a ako pomôžeme. Okrem toho, že celoročne podporujeme deti v Afrike a prispievame na ich vzdelanie a základné životné potreby, snažíme sa hľadať aj ďalšie možnosti ako pomáhať. Je to koniec koncov aj naším poslaním. Po minulé roky sme skôr hľadali jeden väčší projekt, v rámci ktorého sme mohli podporiť iných ľudí. Tento rok sme sa rozhodli dať priestor viacerým nápadom, ktoré priniesli naši kolegovia a rozdeliť našu pomoc medzi niekoľko skvelých projektov,  aby sme pomohli čo najširšej skupine ľudí.

  • Vianočné pozdravy pre seniorov
    19. november 2021

    Ručne vyrábaný alebo kúpený, no najmä rukou podpísaný. Vianočný pozdrav vyčarí našim babičkám a deduškom úsmev na perách a prinesie tú pravú atmosféru Vianoc. Veď kedysi sa Vianoce začínali prvým doručeným pozdravom od blízkych. Aj tento rok sme sa rozhodli zapojiť do krásnej iniciatívy občianskeho združenia Pohodovo a potešiť seniorov vianočnými pozdravmi z dielne našich kolegov. Ako vyzerali prípravy a finálne pozdravy si budete môcť pozrieť v našom ďalšom príspevku.

  • Odhalená... 3. časť
    12. október 2021

    Tretia časť nášho „odhalenia“ bude v niečom iná. Naša šéfka Miriam vám poskytne pohľad na to, aké ťažké bolo pre ňu odhaliť svoju zraniteľnosť pred svojim tímom. V jej procese učenia sa môžete nájsť povzbudenie a inšpiráciu, ako byť ešte lepším lídrom.

  • Náš tím: odhalený... 2. časť
    27. september 2021

    V predchádzajúcom blogu, Náš tím: odhalený... 1. časť, ste si mohli prečítať o tom, ako sme strávili 3 dni odhaľovaním nášho potenciálu ako jednotlivcov a tímu. Radi by sme vám dnes priniesli o niečo osobnejší pohľad našej Katky na to, čo sme prežili a aké to bolo pre ňu. Príjemné čítanie.

  • Strategický teambuilding
    16. september 2021

    Zatiaľ čo niektorí ľudia považujú prípravu tímovej stratégiu za nudnú vec, ktorou si vedúci vypĺňajú svoj pracovný čas, aby sa vyhli práci, my sa na tieto dni vždy tešíme. Niekoľko krát do roka sa ako tím stretneme, aby sme prediskutovali naše zameranie, smerovanie a príležitosti na nadchádzajúcich 6 mesiacov. Tentokrát sme dali priestor naším osobným hodnotám, ktoré priniesli do nášho tímu ďalší aspekt zraniteľnosti a transparentnosti. Uvedomili sme si, že hoci je každý z nás iný, prinášame do tímu tú cennú časť seba, vďaka čomu je jedinečný, špeciálny a úžasný.

  • Náš tím: odhalený .... 1. časť
    13. september 2021

    Ako tím sme zažili niečo pozoruhodné. V čase rastu a neistoty sme dostali príležitosť kalibrovať tímové fungovanie, dozvedieť sa viac o sebe a asimilovať nových členov do našej tímovej kultúry. V prvej časti z troch si môžete prečítať viac o tejto výzve.