Blog

  • Autizmus
    6. máj 2022

    Apríl je Svetový mesiac autizmu. Centrum sociálnych služieb Karola Matulaya v Bratislave, ktoré pracuje s klientami autistického spektra, každoročne organizuje zážitkové dopoludnie pre deti z materských škôlok, aby šírilo povedomie o autizme. Zúčastnila sa aj kolegyňa Katarína Bogáňová, ktorá ako dobrovoľník pomáhala s bublinami. Pre menšie deti bolo najväčšou zábavou bubliny naháňať a pre tie väčšie (vrátane našej Kataríny) ich vytvárať. Ďakujeme, že spoločnosť Human Dynamic mohla byť súčasťou tejto milej akcie!

  • Narodeninové raňajky
    25. marec 2022

    Aj v marci sme oslavovali. Využili sme jedno z krásnych slnečných rán a vychutnali si s celým tímom vynikajúce raňajky. Milá Gabika, Katarína a Tomáš, aj tou cestou vám blahoželáme a prajeme veľa radosti. Sme radi, že ste súčasťou tímu a tešíme sa na ďalšie spoločné chvíle mimo kancelárie.

  • Úspech našej kolegyne
    2. marec 2022

    Tešíme sa z úspechu našej skvelej kolegyne Mishel, ktorá absolvovala akreditovaný kurz a úspešným zvládnutím záverečnej skúšky získala certifikát Lektor pre celoživotné vzdelávanie. Mishel sme na Teba hrdí a gratulujeme!

  • Spoločné maľovanie
    14. február 2022

    Naša práca je pre nás poslaním a robíme ju zo srdca. Avšak aj pomoc a podpora druhých môže byť niekedy náročná a vyčerpávajúca. V takýchto cvhvíľach sa potrebujeme uvoľniť, zažiť spolu radosť a robiť niečo úplne iné. Na tomto teambuildingu sme si potvrdili, že každý sme jedinečný, o čom svedčia aj naše umelecké výtvory.

  • Narodeninové raňajky
    3. február 2022

    V januári sme si užili skvelé tímové raňajky v reštaurácii Werk a oslávili spolu sviatky troch našich kolegov. Je to taká naša tradícia, raz za mesiac sa stretnúť a obdarovať kolegov. Milá Emma, Tánička a milý Palko, aj touto cestou vám blahoželáme a prajeme veľa radostných dní. Veríme, že spolu zažijeme ešte veľa takýchto výnimočných spoločných chvíľ mimo kancelárie.

  • Šikana
    27. január 2022

    Šikanovanie, agresivita, ponižovanie je veľký problém v živote mnohých dospievajúcich. Čo môže u tínedžerov vyvolať agresivitu a ako jej môžeme predchádzať? Kedy a prečo sa konflikt môže zmeniť na zneužívanie? Na aké znaky by si mali rodičia dávať pozor? Odpovede na tieto a ďalšie otázky si môžete vypočuť v (maďarskom) podcaste s našou kolegyňou a psychologičkou, Emmou Kiss Csala, na stránkach maďarského internetového denníka parameter.sk.

  • Spätná väzba a kritika
    24. január 2022

    Začiatok roka už tradične venujeme príprave tímovej stratégie. Diskutujeme o našom zameraní, smerovaní a príležitostiach na nadchádzajúcich 6 mesiacov. V žiadnom prípade to pre nás nie je nuda! Súčasťou každého strategického dňa je totiž aj sebarozvoj a rozvoj tímu. Tento krát bola témou spätná väzba a kritika. Uvedomili sme si, aké dôležité je otvorene a priamo hovoriť aj o veciach, s ktorými nie sme spokojní. Zaujímavosťou pre nás bolo, že aj napriek strachu dávať a dostávať kritiku, nás práve táto aktivita viac zblížila a ako tím sa cítime silnejší.

  • JOY TO THE WORLD
    21. december 2021

    Prajeme Vám krásne Vianoce a veľa inšpirácie v novom roku!

  • Vianočná podpora
    20. december 2021

    Aj my v Human Dynamic Europe sme tento rok premýšľali komu a ako pomôžeme. Okrem toho, že celoročne podporujeme deti v Afrike a prispievame na ich vzdelanie a základné životné potreby, snažíme sa hľadať aj ďalšie možnosti ako pomáhať. Je to koniec koncov aj naším poslaním. Po minulé roky sme skôr hľadali jeden väčší projekt, v rámci ktorého sme mohli podporiť iných ľudí. Tento rok sme sa rozhodli dať priestor viacerým nápadom, ktoré priniesli naši kolegovia a rozdeliť našu pomoc medzi niekoľko skvelých projektov,  aby sme pomohli čo najširšej skupine ľudí.

  • Vianočné pozdravy pre seniorov
    19. november 2021

    Ručne vyrábaný alebo kúpený, no najmä rukou podpísaný. Vianočný pozdrav vyčarí našim babičkám a deduškom úsmev na perách a prinesie tú pravú atmosféru Vianoc. Veď kedysi sa Vianoce začínali prvým doručeným pozdravom od blízkych. Aj tento rok sme sa rozhodli zapojiť do krásnej iniciatívy občianskeho združenia Pohodovo a potešiť seniorov vianočnými pozdravmi z dielne našich kolegov. Ako vyzerali prípravy a finálne pozdravy si budete môcť pozrieť v našom ďalšom príspevku.

  • Odhalená... 3. časť
    12. október 2021

    Tretia časť nášho „odhalenia“ bude v niečom iná. Naša šéfka Miriam vám poskytne pohľad na to, aké ťažké bolo pre ňu odhaliť svoju zraniteľnosť pred svojim tímom. V jej procese učenia sa môžete nájsť povzbudenie a inšpiráciu, ako byť ešte lepším lídrom.

  • Náš tím: odhalený... 2. časť
    27. september 2021

    V predchádzajúcom blogu, Náš tím: odhalený... 1. časť, ste si mohli prečítať o tom, ako sme strávili 3 dni odhaľovaním nášho potenciálu ako jednotlivcov a tímu. Radi by sme vám dnes priniesli o niečo osobnejší pohľad našej Katky na to, čo sme prežili a aké to bolo pre ňu. Príjemné čítanie.