Blog

  • Vianočný koncert v Košiciach
    5. december 2019

    Na prvú adventnú nedeľu sme si spolu s priateľmi a partnermi užili vianočný koncert v Košiciach. Vynikajúca speváčka a klaviristka Mária Čírová priniesla krásnu vianočnú atmosféru, obdarila nás kúskom pokoja, a vyčarila široký úsmev na tvári.

  • Tímová večera v Slovenskom Grobe
    18. november 2019

    Jednou z našich priorít je dostatočná psychohygiena a starostlivosť o naše duševné zdravie. Dôkladne preto dbáme o to, aby sme si aj ako tím oddýchli a zažili spolu niečo príjemné. Čo iné by to na jeseň mohlo byť, ak nie vynikajúca husacina?! K spoločnému stolu sme pozvali aj našich partnerov a pochutili si aj naši vegetariáni. :)

  • HR Roundtable – Duševné zdravie
    18. november 2019

    Aj v novembri sa nám podarilo zorganizovať HR Roundtable, tentokrát v priestoroch spoločnosti Dell. Ako HR komunita sme spolu strávili príjemný čas a venovali sa téme duševného zdravia, ktorá je čoraz aktuálnejšia v spoločnostiach, ako aj v súkromnom živote. Naši psychológovia, odborníci s dlhoročnou praxou, sa venovali aj syndrómu vyhorenia a manažmentu krízových situácií na pracovisku. Medzi účastníkmi sa rozprúdila cenná diskusia, počas ktorej mali všetci možnosť zdieľať svoje skúsenosti a vzájomne sa inšpirovať.

  • Rozlúčka s letom
    17. september 2019

    V septembri sme sa zúčastnili Veľkolepej rozlúčky s letom organizovanej spoločnosťou Tesco. Konzultanti mali pre deti pripravené rôzne aktivity, dospelí si mohli otestovať svoju hladinu stresu a získať informácie o programe „Dobrá linka pomoci“.

  • Podpora detí v Afrike
    8. august 2019

    Ako tím sme sa rozhodli zmeniť životy detí v Afrike, ktoré by inak zostali na ulici. Naša spoločnosť podporila nadáciu Integra, aby mohla mať stánok na letnom festivale Campfest. Zámerom bolo nájsť 40 nových sponzorov pre deti z Afriky. Okrem tejto podpory sa členovia nášho tímu rozhodli adoptovať si každý jedno dieťa, s ktorým budú v kontakte prostredníctvom listov s cieľom pozitívne ho povzbudiť. Human Dynamic zaplatí deťom mesačný príspevok, vďaka čomu získajú prístrešok, stravu a vzdelanie. Investícia v podobe zmeny života a budúcnosti detí má nevyčísliteľnú hodnotu. Viac informácií nájdete na: https://integra.sk/na-campfest-ideme-s-vyzvou-40-40/

  • Workshop pre verejnosť: Riešenie konfliktov
    13. máj 2019

    V našich priestoroch sa 23. marca a 8. mája uskutočnili dva workshopy určené pre verejnosť na tému Konflikt ako príležitosť. Účastníci si mohli rozšíriť svoje zručnosti v riešení konfliktov tým, že si priamo precvičili techniky ich riešenia. Vďaka tomu zistili, že aj konflikty môžu otvárať dvere do vzťahov. 

  • Teambuilding - Mystery Dinner
    13. máj 2019

    Ako tím sme si užili vyšetrovanie vraždy – skúste uhádnuť, kto je vrahom. :)

  • Finančná sloboda pre PMI
    13. máj 2019

    Ako hosťujúca lektorka poskytla Miriam na Projekt Management Institute evente 21. marca workshop na tému Finančná sloboda: ako hospodáriť s financiami, naučiť sa žiť bez dlhov a začať investovať.

  • Tímová večera
    26. marec 2019

    Spoločný večer sme sme strávili v reštaurácii Benihana, kde sme si počas zážitkovej večere užili nielen vynikajúcé jedlo, ale aj zábavnú show.

  • HR Roundtable - Agilita a HR
    26. marec 2019

    Marcový HR Roundtable sme venovali téme Agility v oblasti ľudských zdrojov. Hosťovala ho spoločnosť Union Poisťovňa, ktorá pripravila prezentáciu o uplatňovaní agilného spôsobu riadenia vo vybraných tímoch, vrátane HR. Diskusia priniesla zaujímavé pohľady na túto tému a účastníci zdieľali ich skúsenosti s agilitou v spoločnostiach, kde pôsobia.

  • Manažment stresu pre PMI
    26. február 2019

    Spoluprácou s neziskovými organizáciami, akou je aj Project Management Institute, pomáhame našej komunite. Vo februári viedla Miriam workshop na tému "Manažment stresu" pre PMI v Košiciach. Workshop sa uskutočnil v spoločnosti FPT Slovakia a bol organizovaný pre projektových manažérov z rôznych firiem v Košickom kraji.

  • HR Roundtable - Výzvy
    26. február 2019

    Prvý tohtoročný HR Roundtable na tému “Výzvy, ktoré nás čakajú v roku 2019” sa uskutočnil v spoločnosti Novartis Slovakia. HR tím spoločnosti odprezentoval ich kľúčové témy pre rok 2019: líderstvo zdola nahor ako súčasť zmeny kultúry, sebarozvoj a duševné zdravie a employer branding. Ukázal nám, ako sa darí meniť kultúru, keď CEO spoločnosti mení spôsob líderstva v hierarchickej organizácii. V spoločnej diskusii sme sa spolu za účasti našich skúsených psychológov a koučov venovali téme duševného zdravia, ktorá má stále väčší význam pre firmy a oddelenia ľudských zdrojov.